Sjur Madsen Consult AS - Autorisert regnskapsførerselskap ARS
RN

index

40aaribransjen

Våre tjenester er

Regnskapsførsel
Lønnskjøring
Årsoppgjør
Skatteplanlegging
Selvangivelse
Fakturering
Forretningsførsel
Rådgivning

Bisnode kredittrating

Velkommen til vår hjemmeside.

Vi håper du kan finne den faglige informasjon du leter etter, eventuelt det du trenger å vite om oss for å velge oss til din regnskapsfører. Vår filosofi er at vi er din økonomiavdeling på deltid. Dersom du ønsker det, kan vi ta del i de fleste av dine rutiner som har med økonomi å gjøre. Det vanligste er selvfølgelig selv regnskapsføringen. Kjøring av ditt lønnsregnskap kommer ofte på en god annenplass. Videre kan vi hjelpe til med fakturering, spesialrapportering, budsjettering, styremøter, skatteplanlegging også videre. Omfanget av vår deltagelse i de forskjellige rutinene er oftest avhengig av ditt firmas struktur, hvor mange ansatte det er, hvilke rapporterings- plikter dere har osv. Sammen kan vi finne ut av det og etablere rutiner som får ditt firma til å fungere og du får tid til å ta deg av det dere er best til.Siste nytt

Web-faktura

7 mai 2012

Visma har nå lansert en ny versjon av vårt regnskapsprogram, Visma Business Byrå (VBB).  Denne versjonen inneholder en del svært viktige nyheter, blandt annet eFaktura og WEB-faktura.

Med Web-faktura blir det enklere for deg som kunde hos oss å fakturer selv.   Du logger deg på en internettside som er koblet mot vårt VBB.   Dette gir deg tilgang til dine kunder inkludert alle opplysninger knyttet til disse.  Du kan selv vedlikeholde disse, og det du utfører av endringer blir lagret hos oss. Dine fakturaer blir automatisk ført over til oss.  I tillegg vil dine kunder alltid være ajour.  Det dine kunder betalte i sin bank igår vil være oppdatert i dag.  Dette gir deg en betydelig bedre oversikt over utestående fordringer, og dermed også en god mulighet til å purre disse opp når det er nødvendig.

Tidsgevinsten her er betydelig.  Vi skal ikke kontere og føre dine utgående fakturaer, vi skal ikke kontere og føre innbetalinger fra din kunder.  Dette går helt automatisk.  Her sparer systemet deg for mange timer hos oss som igjen betyr lavere honoar og kostnad.

Priser på dette er ennå ikke helt klare fra vår side, men vi kan garantere at dette blir en gunstig løsning for deg som kunde.

Du kan se på en demo av programmet ved i klikke på linken under.

demo av programmet her

Ta kontakt dersom du synes dette var spennende og noe for deg.   Vi vil selv ta kontakt med de kunder vi tror vil spare på denne løsningen.

På grunn av årsoppgjøret kan vi ikke starte med dette før etter 1. juni.   Da vil også prisene være klare.

 

Nytt telefonsystem – Mobilt

10 februar 2012

Vi har nå gått over til et nytt telefonsystem – Mobilt Bedriftsnett.  Dette betyr at vi nå kun har mobiltelefoner og du ringer enten på vårt gamle hovednummer 6497 2600 – eller direkte til din kontaktperson på vedkommendes mobilnummer.  Ringer du sentrabordet, 6497 2600, blir du selvfølgelig satt over til den du ønsker å snakke med.

Våre gamle direktenummere er nå ute av drift. 

I startfasen kan det hende vi har litt fingertrubble, men ber om litt tålmodighet så går det seg nok til.